Stichting Vrienden van Aikwangwon Nederland organiseert Charity Event en haalt € 3.400,- op voor kindertehuis in Zuid-Korea.

LAGE VUURSCHE – Op zaterdag 26 mei 2018 heeft in restaurant De Stal in Lage Vuursche een Charity Event plaatsgevonden waarvan de opbrengst geheel bestemd is voor Kindertehuis Aikwangwon. Na de openingstoespraak, gehouden door Lee Ran Rodenhuis-van der Sluijs, voorzitter van de Stichting, hebben jonge leerlingen van Liora Ish-Hurwitz uit Hilversum een fantastisch klassiek concert gegeven voor de aanwezigen in De Stal. Het concert, dat bestond uit 6 voordrachten, begon met deel 2 uit het dubbelconcert van J.S. Bach en eindigde met Tango uit “Scent of a woman”. Na het concert was er een heerlijke High Tea, die in combinatie met het mooie weer zeer goed werd ontvangen. De middag ging verder met een veiling. 11 Sponsoren hadden prijzen ter beschikking gesteld. In totaal heeft deze succesvolle middag € 3.400,- opgeleverd. Met het geld zullen de 400 kinderen van kindertehuis Aikwangwon geholpen kunnen worden. Onze hartelijk dank gaat uit naar de sponsoren! Toekomstige projecten van de Stichting Vrienden van Aikwangwon Nederland: www.vriendenvanaikwangwon.nl

Victor Rodenhuis heeft foto’s gemaakt van deze dag die wij graag met u delen.

AikWangWon Event

Charity Dinner en Concert 2011 in het Spant in Bussum

Op 11 juni 2011 heeft Stichting Vrienden van Aikwangwon Nederland een liefdadigheidsconcert en -diner georganiseerd ten behoeve van Kindertehuis Aikwangwon.

De avond bestond uit een optreden van de traditionele Koreaanse slagwerkgroep Happynist, allen inwoners van Aikwangwon en beroemd om hun meeslepende ritme en perfect uitgevoerde timing.

Ook was er een concert van de internationale concertvioliste Jessica Lee samen met pianiste Daria van den Hercken. Jessica Lee is de kleindochter van Mrs. Kim en opgegroeid in Amerika. De avond werd afgesloten met een klassiek Koreaans diner met loterij.

Menu